ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Jul 10, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Trips Californian 1

Este momentul sa-l aplicati la legume, pomi fructiferi si vita de vie MOSPILAN 20 SP, actiune rapida si eficienta impotriva daunatorilor!

Fie ca ne referim la legume, dar si in plantatiile de pomi si vita de vie, daunatorii va pot produce pagube, afectandu-va, totodata, recoltele. In newsletter-ul de astazi, va prezentam un insecticid, util in combaterea mai multor daunatori, si anume, MOSPILAN 20 SP. Acesta este un produs de protectia plantelor fabricat in Romania, ce are ca substanta activa acetamiprid, avand o actiune rapida asupra daunatorilor. Atentie! Eficacitatea la 3 zile dupa tratament este de cel putin 99%, efectul fiind vizibil chiar din primele 2-3 ore de la aplicare. In plus,  MOSPILAN 20 SP nu dauneaza plantelor, are toxicitate scazuta pentru oameni, nu afecteaza insectele polenizatoare, pestii sau pasarile. Nu este influentat de temperatura si ramane activ pana la 3 saptamani. Precizam ca MOSPILAN 20 SP actioneaza asupra tuturor stadiilor de dezvoltare a insectelor (ou-larva-adult), si este omologat la foarte multe culturi: tomate, castraveti, ardei, varza, ceapa, mar, par, vita de vie, etc. Mai multe detalii despre modul de utilizare si doza recomandata, gasiti pe site-ul ALCEDO, la sectiunea “Produse iscusite de la ALCEDO”, dand click pe acest link: http://www.alcedoltd.ro/produse/specialistii-alcedo-recomanda/insecticide/mospilan-20-sp/

De asemenea, pentru a achizitiona MOSPILAN 20 SP, va rugam sa contactati reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu