ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Apr 10, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

ASTRAL 40 OD

Erbicidul ASTRAL 40 OD, solutia eficienta impotriva buruienilor din cultura de porumb!

Porumbul este o cultura cu grad mare de imburuienare, iar buruienile anuale si perene si, in special, costreiul din rizomi ridica cele mai mari probleme. In acest context, ALCEDO va recomanda sa utilizati erbicidul ASTRAL 40 OD, produs fabricat in Romania. Acest erbicid este selectiv, cu aplicare in postemergenta (4-6 frunze), se absoarbe foarte bine in frunze si radacini, stopand cresterea buruienilor, provocandu-le in final uscarea. 
Mentionam ca, ASTRAL 40 OD este compatibil cu majoritatea erbicidelor care se aplica pentru combaterea buruienilor cu frunza lata, dar si cu fertilizanti foliari (de exemplu cei din gama FoliMAX si Microfert), pentru prevenirea carentelor unor nutrienti necesari culturilor de porumb.
Pentru mai multe detalii despre acest produs, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu