ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 12, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

ENTEC 26 13S Cover

ENTEC 26 (+13S) – cea mai eficienta si mai ecologica tehnologie a azotului

ENTEC 26 (+13S) este un ingrasamant de ultima generatie, pe baza de azot cu eliberare lenta (inhibat cu  DMPP) si sulf, cu spectru larg de aplicare, fiind potrivit pentru toate culturile si tipurile de sol. Este recomandat pentru fertilizarea faziala a culturilor.

De ce l-am ales in portofoliul de INGRASAMINTE ISCUSITE de la ALCEDO? Deoarece ENTEC 26 (+13S) reduce semnificativ pierderile cauzate de levigare, asigurand disponibilitatea de pana la 6-10 saptamani a azotului amoniacal in sol. De asemenea, in functie de conditiile climatice si tehnologice, efectul inhibitorului DMPP este de 4-10 saptamani.

De ce vi-l recomandam? Pentru ca mentine randamentele calitative si cantitative ridicate, iar prin intarzierea conversiei ingrasamantului, asigura o eliberare lenta si o eficacitate ridicata a fertilizarii.

Pentru mai multe informatii despre ENTEC 26 (+13S), va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu