ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 7, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Septorioza La Tomate 1

Eficienta si productivitate garantata… Fungicidul TOPSIN 500 SC, efect preventiv si curativ fata de un spectru larg de boli!

In aceasta perioada nu neglijati efectuarea tratamentelor fitosanitare la legume, pomi si vita de vie, fie preventiv sau daca observati semne de boala. In cazul in care sesizati simptome de fainare, fuzarioza, verticilioza, septorioza, antracnoza, noi va recomandam sa folositi fungicidul TOPSIN 500 SC, pe care asa cum stiti il gasiti in paleta de produse a companiei ALCEDO. Reamintim ca, TOPSIN 500 SC, produs fabricat in Romania, are actiune fungicida, de contact si sistemica, fiind absorbit de plante prin frunze si radacini. Are un foarte bun efect preventiv si curativ fata de un spectru larg de agenti fitopatogeni care provoaca boli ale plantelor, cu infectie de suprafata si sistemica. Referitor la compatibilitate, va spunem ca se poate aplica in amestec cu alte produse fungicide si/sau insecticide, cu exceptia celor alcaline, precum si cu fertilizanti foliari (MICROFERT-U, MICROFERT-Zn si cei din gama FOLIMAX – recomandarile vor fi in functie de cultura, faza de vegetatie si scopul dorit).
Mai jos, trecem in revista bolile pe care le combate, dar si dozele omologate:
– in cazul aparitiei fuzariozei, verticiliozei, septoriozei, antracnozei, in culturile de tomate, castraveti, ardei sau vinete, folositi o concentratie de 0,07%-0,14%;
– la pepenii verzi si galbeni,  impotriva fuzariozei, in concentratie de 0,07%-0,14%;
– la vita de vie, pentru fainare puteti sa stropiti cu TOPSIN 500 SC, in doza de 1,5 l/ha in 1.000 l/apa;
la mar si par se poate folosi in concentratie de 0,14% impotriva rapanului, fainarii, patarii albe a frunzelor si patarii brune a frunzelor.
Cu toate ca, news-ul de astazi este “dedicat” culturilor de legume, plantatiilor de pomi si vita de vie, facem totusi precizarea ca acest fungicid se foloseste si pentru cereale paioase, rapita si floarea-soarelui.
Pentru cei interesati de acest produs, va rugam sa contactati reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau sa intrati pe site-ul www. alcedoltd.ro/Sectiunea PRODUSE.
Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu