ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Oct 21, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

DRAGSTER Cover

DRAGSTER – un hibrid ISCUSIT de porumb

DRAGSTER (FAO 380) este un hibrid de porumb dentat, cu vigoare foarte buna la pornirea in vegetatie, tulpina robusta si rezistenta foarte buna la cadere. Vi-l recomandam pentru ca raspunde foarte bine si la densitati reduse, deoarece compenseaza prin productivitate. Densitatea recomandata la semanat pentru conditii bune este de 75.000-80.000 b.g./ha, iar pentru conditii limitative este de 65.000-70.000 b.g./ha.

Tratamentul semintei este realizat cu:

– un fungicid, REDIGO M sau INFLUX XL cu rol de protectie pentru bolile transmise prin sol si samanta (caderea plantutelor si fuzarioza)

– un stimulator starter, FORTIFY (GEA 074*; 2% Mn EDTA; 0.5% Mo), cu rol de imbunatatire a germinatiei si accelerarea dezvoltarii radacinilor

*GEA 074 este un extract de Ascophyllum nodosum: hormoni (auxine, gibereline, citochinine), vitamine (B5, B6, tiamine), polizaharide, aminoacizi (triptofan, arginina, asparagina).

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu