ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Mar 24, 2019
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Profil

Despre ALCEDO

Infiintata in 1990, compania ALCEDO detine cea mai mare retea de distributie de inputuri pentru agricultura. ALCEDO are acoperire nationala dar si un portofoliul de clienti pe care l-a creat in timp. Practic, ALCEDO lucreaza pentru o treime din fermierii de pe piata romaneasca, agricultori care isi doresc si fac agricultura de performanta. ALCEDO reprezinta pentru clientii sai garantia calitatii si a recoltelor bogate.

Portofoliu ALCEDO

Daca la inceput, ALCEDO distribuia doar produse de protectia plantelor, cu timpul au fost introduse in portofoliu semintele certificate, ingrasamintele, utilajele si analizele de sol. ALCEDO se distinge ca lider pe piata de distributie de produse de protectia plantelor si de seminte certificate. ALCEDO colaboreaza cu cei mai mari furnizori din lume, avand cea mai variata gama de produse. Activitatea de distributie este sprijinita de existenta a 8 depozite asezate strategic pentru ca marfa sa fie livrata in cel mai scurt timp catre fermieri, dar si de o “flota” de transport consistenta. Totodata, sunt deservite un numar de peste 500 de fitofarmacii partenere, printre care unele in proprietatea ALCEDO sau in franciza.

Pentru a veni in sprijinul fermierilor ALCEDO se implica in finantarea propriilor clienti, pentru achizitionarea de inputuri. Mai mult, pentru preluarea de produse agricole, compania detine silozuri, oferind astfel si servicii post-vanzare.

Echipa ALCEDO

Istoria unui brand puternic, cum este ALCEDO, se scrie si datorita echipei. De-a lungul anilor, compania si-a creat o echipa de profesionisti care au crescut si s-au format odata cu business-ul ALCEDO, ajungand printre cei mai buni specialisti din tara. Managementul ALCEDO este reprezentat de oameni pasionati de munca lor, dornici de performanta si constienti de faptul ca succesul se construieste cu indrazneala si profesionalism. Majoritatea dintre ei sunt in companie inca de la inceputuri, iar acest lucru dovedeste seriozitatea si calitatea lor, precum si respectul ALCEDO fata de angajati. Echipa de vanzari la nivel national este formata din zeci de specialisti care contribuie prin ambitie si perseverenta la succesul companiei. Este o echipa de specialisti foarte bine pregatiti, capabili sa le acorde consultanta agricola.

Standardele de calitate ale activitatii Alcedo sunt demonstrate si prin faptul ca detinem certificatele ISO 9001:2000 si 14001:2004

iso4iso1iso2iso3

Vezi şi:

Scroll To Top