ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Jul 9, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Franciza Alcedo

S.C. ALCEDO S.R.L. este lider in distributia de produse de protectia plantelor (ppp) si seminte in Romania, iar studiile de marketing efectuate de firme specializate in domeniu confirma ca brandul ALCEDO este recunoscut de peste 80% din fermierii din Romania.

Incepand cu 01.01.2009, bazat pe experienta acumulata ALCEDO acorda franciza acelor parteneri care doresc sa inceapa o afacere in domeniul distributiei de ppp. Ei pot beneficia de experienta ALCEDO in ceea ce priveste legislatia referitoare la infiintarea unei fitofarmacii, instruirea personalului, prezentarea si promovarea produselor etc.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cei care doresc sa deschida o fitofarmacie in franciza ALCEDO sunt:

– persoana care se va ocupa de comercializarea produselor de protectia plantelor sa aiba studii si cunostinte temeinice de specialitate;
– incinta in care urmeaza sa functioneze fitofarmacia sa dispuna de spatiu pentru vanzare, magazie, grup sanitar, sa aiba un aspect placut si ingrijit;
– zona in care functioneaza (sau urmeaza sa se infiinteze) fitofarmacia sa aiba un potential real pentru desfacerea produselor.

Beneficiarul francizei ALCEDO va trebui sa respecte intrutotul conditiile de comercializare a ppp-urilor impuse de ALCEDO pentru a putea beneficia de reputatia ALCEDO.

Cei interesati sunt rugati sa trimita o scrisoare de intentie pe fax 021.404.32.06 sau pe e-mail office@alcedo.ro.

Vezi şi:

Scroll To Top