ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Jul 16, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

RAISAN 51 Cover

Cum prevenim si combatem bolile la rasaduri?

In aceasta perioada, in sere si solarii se pregatesc rasadurile, un fel de “maternitate pentru plante”. La plantare, rasadurile trebuie sa fie viguroase si sanatoase, asta pentru a garanta reusita unor productii ridicate si de calitate, dar si pentru a acoperi cheltuielile de intretinere care nu sunt deloc mici.

Pentru obtinerea unor rasaduri viguroase, prima lucrare este dezinfectia solului. Cu ce o putem face? Si in acest an, ALCEDO vine in sprijinul dumneavoastra cu un fumigant de sol, RAISAN 51.

RAISAN 51 este un fumigant de sol ce contine 510 g/l metam de sodiu, cu activitate fungicida, insecticida, nematocida si erbicida, fiind utilizat cu succes in tratamente preventive pentru dezinfectarea solului inainte de plantarea sau semanarea tuturor tipurilor de culturi, rasaduri, in solarii si sere, pentru combaterea ciupercilor din sol (Fusarium, Verticillum, Rhizoctonia, Armillaria, Pythium, etc.), nematozilor (Meloydogine, Pratylenchus, etc.), insectelor din sol si semintele buruienilor.

Pentru a afla ce alte lucrari se efectueaza in aceasta perioada in sere si solarii, click aici.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu