ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 3, 2021
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Microfert Zn Algamax 3 Cover

Cum ajutam cultura de porumb sa treaca peste stresul termic din aceasta perioada?

In ultima perioada am trecut de la temperaturi de 15°C la inceput de iunie, la peste 30°C in ultimele zile. Toate aceste variatii de temperatura, impreuna cu precipitatiile bogate si umiditatea ridicata, au creat asa numitul “stres termic” pentru plantele de porumb.

Carenta de zinc ne poate aduce pierderi de productie de pana la 40%. In astfel de situatii, tratamentele foliare preventive cu produse pe baza de zinc reprezinta cea mai buna metoda alternativa de prevenire a deficientei latente de zinc.

Specialistii ALCEDO recomanda fertilizantul foliar MICROFERT ZINC care, pe langa zincul usor asimilabil, contine azot ureic, fosfor, potasiu, magneziu, sulf, bor, cupru, fier si mangan, asimilabile prin absorbtie foliara si radiculara. De asemenea, previne si alte carente care pot afecta concomitent cresterea, dezvoltarea plantelor si formarea recoltelor.

Aplicat impreuna cu unul din biostimulatorii din gama AlgaMAX (AlgaMAX Complex NPK, AlgaMAX Eco, AlgaMAX Fluid sau AlgaMAX Forte) optimizeaza cresterea si dezvoltarea plantelor de cultura, creste rezistenta culturilor la factorii de stres, sporeste eficienta utilizarii apei si a nutrientilor si ajuta la realizarea unei fotosinteze mai bune, conducand astfel la obtinerea de sporuri de recolta importante si la cresterea calitatii productiei.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Vrei să primești astfel de știri direct pe e-mail?Alcedo te ține la curent zilnic cu cele mai noi informații tehnice, economice și juridice din domeniul agricol.

Lasa un comentariu

Lucrezi în domeniul agricol? E important să fii informat la zi !