ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Apr 3, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

FUNGICIDE CEREALE PAIOASE T2 SI T3

Cu ce tratati cerealele paioase, impotriva bolilor foliare si in special ale spicului?

Cu ce tratati cerealele paioase, impotriva bolilor foliare si in special ale spicului?
5 “FUNGICIDE ISCUSITE”, recomandate in combaterea bolilor foliare si ale spicului!
Dupa valul de ploi din aceasta perioada, chiar daca s-a facut primul tratament (T1), atentie sporita fata de bolile foliare, si in special ale spicului, care in mod sigur isi vor face aparitia atat la grau, dar si la celalalte cereale paioase. Si asta, pentru ca odata cu aparitia precipitatiilor se creeaza conditii favorabile de dezvoltare a unor agenti patogeni ce produc boli foliare sau ale spicului, asa cum sunt fuzarioza si ruginile. 
In acest context, va recomandam 5 ”FUNGICIDE ISCUSITE” din “PORTOFOLIUL ISCUSIT ALCEDO”, pentru combaterea bolilor foliare si ale spicului la cerealele paioase, si in special la grau: IMPULSE PRO 425 EC, MIRADOR XTRA, AVIATOR XPRO 225 EC, ELATUS ERA, PRIAXOR EC.
Despre modul de aplicare, spectrul de combatere si doza omologata a acestor fungicide iscusite, puteti intreba reprezentantul ALCEDO din zona dvs, sau puteti sa ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

 

 

Lasa un comentariu