ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
May 8, 2021
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

PACHETE ISCUSITE Trat Sam Cereale 2020 RGB

Cu ce tratam semintele de cereale paioase in acest sezon?

Cu totii stim ca, fara o samanta de calitate si un tratament adecvat impotriva daunatorilor din sol, dar si a bolilor cu transmitere prin samanta, startul unei culturi poate fi afectat si, in consecinta, rezultatul poate fi diminuarea productiei sau chiar intoarcerea culturii.

Inca din toamna trecuta v-am anuntat intrarea in PORTOFOLIUL ISCUSIT de la ALCEDO a produsului LANGIS (300 g/l cipermetrin) – insecticid pentru tratamentul semintelor de cereale paioase, floarea soarelui sau porumb.

Noutatea sezonului ce tocmai a inceput este AMIRAL NEO, un fungicid special creat pentru tratamentul semintelor de cereale paioase, pe baza de ipconazol 15 g/l.

Acestea fiind spuse, nu ne ramane decat sa va propunem PACHETELE ISCUSITE pentru tratament samanta:

  • LANGIS AMIRAL NEO, ce contine insecticidul LANGIS si fungicidul AMIRAL NEO
  • LANGIS AMIRAL, avand in componenta insecticidul LANGIS si fungicidul AMIRAL PROFFY 6 FS (tebuconazol 60 g/l)
  • LANGIS AMIRAL NEO PLUS si LANGIS AMIRAL PROFFY PLUS, care pe langa insecticid si fungicid contin si fertilizantul MICROFERT U, care mareste perioada de actiune a insecticidului.

Detalii despre PACHETELE LANGIS AMIRAL NEO gasiti aici, iar despre PACHETELE LANGIS AMIRAL PROFFY, aici.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

 

Vrei să primești astfel de știri direct pe e-mail?Alcedo te ține la curent zilnic cu cele mai noi informații tehnice, economice și juridice din domeniul agricol.

Lasa un comentariu

Lucrezi în domeniul agricol? E important să fii informat la zi !