ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Jul 16, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

LISTEGO Cover

Cu ce erbicid putem combate lupoaia (Orobanche cumana) din culturile de floarea soarelui?

Pentru fermierii care au ales pentru acest sezon un hibrid de floarea soarelui rezistent la erbicidele pe baza de imazamox, recomandarea noastra pentru combaterea unui spectru larg de buruieni atat dicotiledonate (inclusiv Orobanche cumana), cat si monocotiledonate, este erbicidul LISTEGO.

LISTEGO este un erbicid pe baza de imazamox, din grupa imidazolinonelor, a carui substanta activa este preluata de plante in special prin frunze, dar si prin radacini. De ce vi-l recomandam? Datorita activitatii reziduale la nivelul solului, asigura  atat combaterea buruienilor in curs de rasarire, cat si a noului  val de buruieni care vor aparea ulterior, moartea buruienilor survenind dupa 7-14 zile de la aplicare. Cum actioneaza? Substanta activa este preluata pana la nivelul zonelor de crestere unde blocheaza sinteza aminoacizilor esentiali responsabili de cresterea si diviziunea celulara.

Atentie! A nu se aplica la hibrizii obisnuiti de floarea soarelui!

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu