ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 5, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Criza-n Tema Salvator va salveaza rapita de boli, daunatori si buruieni

Tinand cont ca in multe zone agricole sunt prognozate ploi ce v-ar putea permite infiintarea culturilor de rapita, vrem sa va aducem astazi in atentie un pachet destinat culturii de rapita, si anume Criza-n Tema Salvator. Pachetul tehnologic pentru rapita contine toate produsele necesare unei culturi lipsite de boli, daunatori dar si de buruieni graminee, si anume: fungicidul Salvator 25 EW, insecticidul Faster 10 EC, si la alegere, erbicidele Leopard sau Rango.

SALVATOR 25 EW, a doua denumire a produsului ORIUS 25 EW, se aplica toamna pentru cresterea rezistentei plantelor la iernare si pentru combaterea patogenului Phoma lingam. De asemenea, aplicarea unui tratament in toamna, in faza de rozeta a rapitei, actioneaza ca un veritabil regulator de crestere (provoaca scurtarea tijei si concentrarea sucului celular, pregatind mai bine plantele pentru iernare). SALVATOR 25 EW are ca substanta activa tebuconazol si se utilizeaza in doza de 0,5 l/ha.

FASTER 10 EC avand substanta activa cipermetrin, este un insecticid util in combaterea viespei rapitei ce se foloseste in doza de 0,2 l/ha.

LEOPARD 5 EC este un erbicid postemergent, folosit pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale. Produsul este rapid absorbit prin suprafata frunzelor buruienilor graminee, dupa care se acumuleaza in mugurii subterani, distrugand tesuturile meristematice. Leopard 5 EC are ca substanta activa quizalofop-P-etil si se utilizeaza in doza de 1,0 l/ha.

RANGO este a doua denumire comerciala a lui PANTERA 40 EC. Erbicidul are ca substanta activa quizalofop-P-tefuril 40 g/l si se foloseste in doza de 1,0 l/ha. Este un produs de baza in combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si a costreiului din rizomi in culturile de rapita.

Asadar, daca doriti sa cumparati pachetul Criza-n Tema Salvator, la indeplinirea conditiilor contractuale, puteti obtine o reducere de 34,11%, ajungand la un cost de 109,90 RON/ha, fara TVA. De asemenea, pentru cei care doresc sa participe in cadrul programului ALCEDO „Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!“, pachetul poate fi achizitionat la pretul de 166,80 RON/ha, fara TVA, acumuland un numar de 180 de puncte.

Lasa un comentariu