ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 5, 2021
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Bumper 250 CE

Combateti bolile cerealelor paioase folosind Bumper 250 CE

Bumper 250 CEChiar daca aveti suprafete destinate culturii mari, plantatii pomicole sau viticole este important sa aveti grija de sanatatea lor, folosind cele mai bune produse de protectia plantelor. Pentru acest lucru, vrem sa va prezentam azi, un produs foarte util pentru culturile mai sus mentionate. Este vorba despre Bumper 250 CE, un fungicid sistemic, cu actiune preventiva si curativa si cu un spectru larg de actiune, in combaterea diverselor boli foliare si ale spicului. Dupa aplicare este absorbit rapid in plante, asigurand o buna protectie intregii culturi. Este important de specificat faptul ca, acest fungicid se poate aplica in amestec cu fertilizantul foliar Microfert-U. Pentru a utiliza corect Bumper 250 CE, trebuie sa tineti cont de urmatoarele informatii: la grau si la orzul de toamna, pentru a combate fainarea, rugina bruna, septorioza, fuzarioza, patarea si sfasierea frunzelor, dar si rincosporioza se foloseste doza de 0,5 l/ha. De asemenea, impotriva fainarii la vita de vie se poate utiliza doza de 0,2 l/ha, iar in plantatiile de meri, tot impotriva fainarii, se poate folosi Bumper 250 CE in doza de 0,4 l/ha.

Pentru mai multe informatii despre acest fungicid, dar si despre alte produse de protectia plantelor, va rugam sa contactati reprezentantul Alcedo din zona dvs. sau sa consultati site-ul nostru.

Vrei să primești astfel de știri direct pe e-mail?Alcedo te ține la curent zilnic cu cele mai noi informații tehnice, economice și juridice din domeniul agricol.

Lasa un comentariu

Lucrezi în domeniul agricol? E important să fii informat la zi !