ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 8, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Combatere Buruienilor Cover

Combaterea buruienilor si a daunatorilor din cultura de soia

Soia este o cultura profitabila, dar foarte sensibila la imburuienare, iar procesul combaterii este un efort constant. Buruienile pot provoca pagube majore acestei culturi, iar aplicarea nerationala a erbicidelor poate avea repercusiuni importante asupra randamentului culturii. Combaterea buruienior trebuie sa fie o preocupare majora pentru cultivatorii de soia si in acest context va prezentam erbicidele omologate pentru soia, pe care le recomanda specialistii ALCEDO.

Nici daunatorii (viermi sarma, lacuste, cosasi, paianjanul rosu comun, etc) nu stau “departe” de aceasta cultura, asa ca trebuie avuta in vedere si aplicarea tratamentelor cu insecticide si acaricide.

Detalii despre cum combatem buruienile din cultura de soia gasiti aici, iar aici puteti citi cum tinem departe si daunatorii.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu