ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 3, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Ceredin Super Gama

CEREDIN SUPER 40 SL un erbicid util in combaterea buruienilor

Ceredin-Super-gamaBuruienile din culturi reprezinta o problema majora pentru toti fermierii, astfel ca va informam de pe acum ce trebuie sa faceti si la ce solutii puteti apela pentru a preveni acest fapt. In newsletter-ul de astazi, venim cu un erbicid sistemic selectiv, postemergent, util in combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile de grau, orz, orzoaica si porumb: CEREDIN SUPER 40 SL. Complementaritatea puternica a celor doua substante active (acid 2,4-D si dicamba) asigura o eficacitate ridicata a produsului. Dupa tratament, cele doua substante active din compozitia produsului sunt absorbite rapid prin frunze si radacini, opresc cresterea si dezvoltarea buruienilor dicotiledonate, provocandu-le uscarea. Pentru grau se aplica in doza de1,0 l/ha, postemergent, cand graul este in faza de infratire panala formarea primului internod, iar buruienile dicotiledonate au 2-4 frunze. Pentru culturile de orz si orzoaica se aplica in doza de 1,0 l/ha, postemergent, cand orzul este in faza de infratire-pana la formarea primului internod, buruienile dicotiledonate au 2-4 frunze, iar palamida (Cirsium) este sub 10 – 15 cm inaltime. Produsul se aplica in doza de 1 l/ha, cand porumbul are 4-6 frunze, buruienile au 2-4 frunze, iar palamida este sub 10 cm inaltime. In functie de zona si starea de imburuienare a culturilor, CEREDIN SUPER 40 SL se poate aplica in amestec cu unul dintre erbicidele antigramineice postemergente, omologate pentru porumb (Astral 40 SC).

CEREDIN SUPER 40 SL se aplica numai cu mijloace de erbicidat terestre, in volume normale de apa (250 – 400 l apa/ha) si pe timp linistit, pentru evitarea imprastierii pe culturile si terenurile invecinate unde poate provoca efecte fitotoxice. Se recomanda ca erbicidarile sa fie facute cand temperatura ambianta este mai mare de 8 grade Celsius.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui produs, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO din zona dvs. sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro, sectiunea PRODUSE.

 

Lasa un comentariu