ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 7, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Ceredin Super 40 SL

CEREDIN SUPER 40 SL -fara buruieni cu frunza lata in cultura de porumb

Ceredin-Super-40-SLBuruienile din cultura de porumb reprezinta o problema majora pentru toti fermierii, astfel ca va informam de pe acum ce trebuie sa faceti si la ce solutii puteti apela pentru a preveni acest fapt.

Astazi venim cu un erbicid sistemic selectiv, postemergent, util in combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene din cultura porumbului: CEREDIN SUPER 40 SL. Complementaritatea puternica a celor doua substante active (acid 2,4-D si dicamba) asigura o eficacitate ridicata a produsului. Dupa tratament, cele doua substante active din compozitia produsului sunt absorbite rapid prin frunze si radacini, opresc cresterea si dezvoltarea buruienilor dicotiledonate, provocandu-le uscarea. Produsul se aplica in doza de 1 l/ha,  cand porumbul are 4-6 frunze, buruienile au 2-4 frunze, iar palamida este sub 10 cm inaltime. In functie de zona si starea de imburuienare a culturilor, CEREDIN SUPER 40 SL se poate aplica in amestec cu unul dintre erbicidele antigramineice postemergente, omologate pentru porumb (Astral 40 SC). CEREDIN SUPER 40 SL se aplica numai cu mijloace de erbicidat terestre, in volume normale de apa (250 – 400 l apa/ha) si pe timp linistit, pentru evitarea imprastierii pe culturile si terenurile invecinate unde poate provoca efecte fitotoxice. Se recomanda ca erbicidarile sa fie facute cand temperatura  ambianta este mai mare de 8 grade Celsius. In zonele de cultura in care se stie ca recoltele de porumb sunt mult diminuate din cauza carentei de zinc, cum sunt, mai ales, cele din sudul si estul tarii, se recomanda folosirea in amestec si a unui fertilizant foliar cu zinc, cum este MICROFERT–Zinc.

Daca doriti sa achizitionati acest produs, dar si alte produse de protectia plantelor, puteti apela la directorul zonal ALCEDO sau puteti intra la sectiunea PRODUSE.

Lasa un comentariu