ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 5, 2021
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Topsin 500 SC

Ce trebuie sa utilizati pentru a scapa de bolile din culturi?!

Topsin 500-SCCombaterea bolilor din culturi trebuie privita ca un sistem integrat prin cultivarea de hibrizi toleranti, tratarea semintelor inainte de semanat, evitarea fertilizarii unilaterale si cu doze mari de azot, semanatul in epoca optima, respectarea densitatii, mentinerea culturii curata de buruieni, efectuarea tratamentelor in vegetatie, etc. Unele dintre bolile care produc pagube majore culturilor sunt: fainarea, rugina, septorioza, fuzarioza, helmintosporioza, arsura frunzelor, dar si putregaiul alb, cenusiu, negru si alternarioza.

Pentru a combate toate bolile enumerate mai sus, Alcedo va recomanda sa utilizati Topsin 500 SC. Produsul are actiune fungicida, de contact si sistemica, fiind absorbit de plante prin frunze si radacini, avand un foarte bun efect preventiv si curativ fata de un spectru larg de agenti fitopatogeni care provoaca boli ale plantelor, cu infectie de suprafata si sistemica. Fungicidul Topsin 500 SC se foloseste in doza de 1,250 l/ha pentru culturile de grau si orz, iar pentru floarea-soarelui si rapita 1,4 l/ha.

Pentru cei dintre dumneavoastra care doriti sa va protejati culturile cu Topsin 500 SC, il puteti cumpara de la reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra agricola.

Vrei să primești astfel de știri direct pe e-mail?Alcedo te ține la curent zilnic cu cele mai noi informații tehnice, economice și juridice din domeniul agricol.

Lasa un comentariu

Lucrezi în domeniul agricol? E important să fii informat la zi !