ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 8, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

POLYVERSUM Cover

Ce produs paraziteaza prin hidroliza enzimatica fungi fitopatogeni din peste 20 de genuri si, in plus, este autorizat pentru utilizarea in agricultura organica?

Cum combatem Fuzarioza (Fusarium spp.) din culturile de grau si orz? Dar Putregaiul negru /fomoza (Phoma lingam) si putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum) din cultura de rapita? Specialistii ALCEDO recomanda biofungicidul POLYVERSUM.

POLYVERSUM (Pythium oligandrum M1, 1×106 oospori/g produs) este un produs natural care nu polueaza chimic si nu induce rezistenta plantelor impotriva bolilor provocate de fungi. De asemenea, ajuta la regenerarea plantelor la iesirea din iarna.

Important! Intervalul de pauza pana la recoltare este de 0 zile si supradozarea este imposibila! Nu prezinta limitari in aplicare, nu lasa reziduuri si este sigur pentru utilizatori.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu