ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Jul 16, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

PORUMB RAGT Cover

Ce hibrid de porumb alegi pentru acest sezon? Unul conventional sau unul rezistent la cicloxidim?

Porumbul este, probabil, cultura care raspunde cel mai bine la tehnologie. In anul ce tocmai a trecut am avut posibilitatea sa verificam comportamentul hibrizilor din portofoliul de SEMINTE ISCUSITE in conditii foarte diferite de clima si sol, pe fondul unor tehnologii care sa le puna in valoare potentialul genetic. Asadar, suntem indreptatiti sa va recomandam 4 hibrizi de porumb, dupa cum urmeaza:

RGT HIMALAYAXX (FAO 320) este un hibrid de porumb de ultima generatie ce raspunde foarte bine densitatilor reduse, compensand prin productivitate.

ALEXXANDRA DUO (FAO 340) este un hibrid de porumb DUO SYSTEM – un sistem de productie inovativ, bazat pe utilizarea hibrizilor de porumb ameliorati conventional (tip CTM) cu rezistenta la erbicidul STRATOS ULTRA. Tehnologia CTM permite cultivarea porumbului in sole in care avem presiune mare de buruieni graminee anuale si perene.

RGT HEXXAGONE (FAO 360) este un hibrid de porumb rustic, cu tulpina robusta ce ii ofera rezistenta foarte buna la cadere si frangere, tolerant la seceta si arsita.

DRAGSTER (FAO 380) este un hibrid de porumb de ultima generatie ce ne-a convins prin vigoarea buna la rasarire, rezistenta foarte buna la cadere si productivitatea ridicata.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu