ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Apr 8, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Bumper 250 CE1

BUMPER 250 CE, solutia optima pentru combaterea fainarii la vita-de-vie, mar si legume

Pentru plantatiile de vita-de-vie, mar, dar si pentru legume, fainarea este o boala foarte periculoasa, cu consecinte grave asupra recoltelor. De aceea, este foarte important sa aveti grija de sanatatea culturilor, si asta pentru ca odata atacate de fainare, vita-de-vie, marul sau legumele pot fi de-a dreptul compromise. Asadar, astazi va recomandam sa utilizati, fungicidul BUMPER 250 CE, produs romanesc fabricat la ALCHIMEX, ce poate fi utilizat cu succes atat in vii, livezi cat si in culturile legumicole.

BUMPER 250 CE este un fungicid sistemic, cu actiune preventiva si curativa si cu un spectru larg de actiune. Este important de specificat ca tratamentele se fac la avertizare sau in lipsa acesteia, la aparitia primelor simptome, avandu-se in vedere recomandarile de specialitate. Precizam ca, datorita proprietatilor sale, BUMPER 250 CE asigura o buna protectie a plantei, chiar si dupa o singura aplicare.

Informatii despre dozele de aplicare, dar si alte detalii despre BUMPER 250 CE, vi le ofera dr. ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, urmarind filmuletul de mai jos.

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu