ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 3, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Bumper 250 CE

Bumper 250 CE, solutia optima pentru a combate fainarile

Bumper 250 CEPentru plantatiile de vita-de-vie, dar si pentru legume, fainarea (Uncinula necator) este o boala foarte periculoasa, cu consecinte grave asupra recoltelor. De aceea, este foarte important sa aveti grija de sanatatea culturilor, si asta pentru ca odata atacate de fainare, vita-de-vie sau legumele pot fi de-a dreptul compromise. Pentru a va ajuta in acest sens, va recomandam sa utilizati fungicidul Bumper 250 CE, un fungicid sistemic, cu actiune preventiva si curativa si cu un spectru larg de actiune. Pentru vita-de-vie se utilizeaza in doza de 0,2 l/ha, iar pentru castraveti 0,15 l/ha. Este important de specificat ca tratamentele se fac la avertizare sau in lipsa acesteia, la aparitia primelor simptome, avandu-se in vedere recomandarile de specialitate.

Precizam ca, datorita proprietatilor sale, Bumper 250 CE asigura o buna protectie a plantei, chiar si dupa o singura aplicare.

Asadar, daca intentionati sa achizitionati acest produs sau alte produse de protectia plantelor, luati legatura cu reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra sau consultati site-ul la SECTIUNEA PRODUSE.

Lasa un comentariu