ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Jun 24, 2021
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Astral 40 SC

BRONZE ASTRAL TENDER va scapa de buruienile din cultura porumbului

Astral-40-SCPentru cultura porumbului, va aducem in atentie, pachetul BRONZE ASTRAL TENDER, util pentru combaterea buruienilor. Acesta contine 3 erbicide, si anume: TENDER, ASTRAL 40 SC, CEREDIN SUPER 40 SL.

ASTRAL 40 SC, este un erbicid sistemic selectiv care, absorbit prin frunze si radacini se transloca spre tesuturile de crestere, stopand diviziunile celulare si cresterea buruienilor, provocandu-le uscarea. Formularea moderna, pe baza de ulei de floarea-soarelui, faciliteaza translocarea rapida a substantei active in buruienile tinta si, de asemenea, creste selectivitatea fata de porumb. Spectrul actiunii erbicide cuprinde buruieni monocotiledonate anuale (incluzand specii de Setaria, Echinochloa, Digitaria, Panicum, Lolium si Avena), monocotiledonate perene (Sorghum halepense– din rizomi si din seminte, Agropyron repens), precum si dicotiledonate anuale (Amaranthus spp. si specii de crucifere). Astral 40 SC se foloseste in doza de 1,25 l/ha.

Produsul TENDER este a doua denumire comerciala a lui Dual Gold 960 EC si este un erbicid preemergent ce asigura combaterea superioara si de lunga durata, in special a buruienilor graminee, dar si a unor buruieni cu frunza lata. Are o solubilitate ridicata, actionand in stratul superior al solului, chiar si la cantitati mici de precipitatii. Se foloseste in doza de 1,25 l/ha. Preemergent fara incorporare imediat dupa semanat, in conditii de umiditate suficienta.

CEREDIN SUPER 40 SL este un erbicid sistemic selectiv, cu spectru larg de actiune in combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene. Se aplica in doza de 1 l/ha, cand porumbul are pana in 4-6 frunze, buruienile au 2-4 frunze, iar palamida este sub 10 cm inaltime.

Pentru pachetul BRONZE ASTRAL TENDER, la indeplinirea conditiilor contractuale, se obtine o reducere de 32.64%, ajungandu-se la un cost de 247,90 RON/ha fara TVA. De asemenea, pentru cei care doresc sa participe in cadrul programului ALCEDO “Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!”, pachetul poate fi achizitionat la pretul de 368,00 RON/ha, fara TVA, acumuland un numar de 400 de puncte.

Pentru a afla mai multe informatii despre pachetele prezentate mai sus, dar si despre alte produse, puteti contacta reprezentantul Alcedo din zona dumneavoastra sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.

Echipa ALCEDO

Vrei să primești astfel de știri direct pe e-mail?Alcedo te ține la curent zilnic cu cele mai noi informații tehnice, economice și juridice din domeniul agricol.

Lasa un comentariu

Lucrezi în domeniul agricol? E important să fii informat la zi !