ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 8, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Recomandari Tratamente Cereale Paioase Cover

Atentie! Protejati spicul impotriva bolilor la cereale paioase!

Cu ceva timp in urma va spuneam de faptul ca odata cu ploile vin si bolile, de fapt umiditatea creeaza conditii pentru dezvoltarea agentilor fitopatogeni si va aminteam de tratamentul impotriva agentilor fitopatogeni care afecteaza aparatul foliar (rugini, patari, arsura frunzelor, etc). Acum va trebui sa protejam atat spicul de agenti patogeni foarte periculosi, asa cum este Fusarium spp., dar si aparatul foliar, frunza stindard fiind foarte importanta pentru mentinerea verde o perioada mai lunga de timp, pentru hranirea spicelor.

Cu ce produse putem proteja culturile de cereale paioase?

La ALCEDO gasiti solutia, o gama diversificata de produse, majoritatea cu 2 substante active, asa cum sunt: MIRADOR XTRA, PRIAXOR EC, IMPULSE PRO 425 EC, ELATUS ERA.

De asemenea, pot fi folosite si produse cu o singura substanta activa, singure sau combinate: TOPSIN 500 SC, COMET, TOPGUARD 25 SC, SALVATOR 25 EW.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu