ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Mar 28, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

FASTER GOLD Cover

Atentie la culturile de rapita si de cereale paioase dupa rasarire! Daunatorii stau la panda…

Urmarind prognozele privind evolutia vremii, am vazut ca au fost conditii favorabile aparitiei daunatorilor in culturile de cereale paioase rasarite, in special a afidelor.

De asemenea, o problema deloc de neglijat imediat dupa rasarirea culturii de rapita este atacul puricilor cruciferelor (Psylliodes spp.), iar daca atacul survine imediat dupa rasarire si nu se intervine, tinerele plantute de rapita nu au nici o sansa si pot fi distruse.

Revenim cu aceasta atentionare si va recomandam FASTER GOLD (lambda cihalotrin 50 g/l) in doza de 0,1 l/ha, un alt insecticid ce combate afidele din culturile de cereale paiose, dar si puricii cruciferelor din cultura de rapita.

Pentru mai multe informatii despre FASTER GOLD, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu