ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 5, 2021
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Daniel Constantin

Aproape 10 miliarde de euro, pentru noul PNDR 2014-2020

Daniel ConstantinIeri, 1 iulie, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a transmis oficial Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014 – 2020 catre Comisia Europeana in vederea aprobarii, alocarea totala pentru acest Program fiind de 9,85 miliarde de euro.

Asa cum am promis, am transmis Comisiei Europene documentul oficial al noului PNDR. Este rodul unei munci sustinute si cred ca este un Program bine inchegat, flexibil, dar in acelasi timp profund ancorat in necesitatile agriculturii si mediului rural romanesc. Am incercat sa utilizam cat mai judicios banii alocati, care nu sunt suficienti pentru tot ceea ce ar trebui facut, dar care asa cum sunt prioritizati vor asigura un salt decisiv in modernizarea economiei rurale. Urmeaza o perioada de negocieri oficiale la nivelul Comisiei Europene pe marginea acestui PNDR, dar am incredere ca nu va suferi modificari de substanta. Am semnale clare de apreciere de la Bruxelles ca este un Program bun si fezabil”, a declarat Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

sursa: Ministerul Agriculturii

Vrei să primești astfel de știri direct pe e-mail?Alcedo te ține la curent zilnic cu cele mai noi informații tehnice, economice și juridice din domeniul agricol.

Lasa un comentariu

Lucrezi în domeniul agricol? E important să fii informat la zi !