ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Dec 1, 2021
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Aplicatia ALCEDO

APLICATIA ALCEDO ROMANIA inseamna un efort consistent pentru a livra primul software disponibil pe dispozitive mobile, dezvoltat in Romania, al unui distribuitor de inputuri si servicii pentru agricultura.

Echipa noastra de specialisti a dezvoltat acest proiect inovator pentru a raspunde solicitarilor fermierilor si pentru a tine in acelasi timp pasul cu agricultura moderna.

Pe scurt, aplicatia functioneaza OFF-LINE si contine catalogul complet de produse, cu posibilitati avansate de cautare si filtrare dupa: nume produs, producator, culturi, categorii de inputuri.

Tot in aplicatie gasiti informatii detaliate despre produsele aflate în “PORTOFOLIUL ISCUSIT”.

Prin accesarea butonului de STIRI veti fi conectati in permanenta la noutatile din agricultura. De asemenea, prin accesarea butonului de OFERTE, se afiseaza instant toate ofertele curente. Prin primirea de notificari pe telefonul mobil veti afla noile ofertele dar si cele care sunt pe cale sa expire. Astfel ofertele speciale si noutatile din agricultura vin si ele prin intermediul aplicatiei.

Si poate cel mai important, tot prin aplicatie, in calitate de client ALCEDO, aveti acces la specialistii nostri. Atunci când aveti probleme, va este de un real ajutor, pentru ca puteti avea acces direct la specialistii ALCEDO, punandu-le întrebari direct prin aplicatie.

Aplicatia este disponibila atat in Google Play, cat si in App Store si poate fi descarcata de pe site-ul ALCEDO la linkul http://aplicatia.alcedoltd.ro

Scroll To Top