ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Apr 1, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Bani Subventie E1501679856221

APIA anunta: Termen prelungit pana pe 17 noiembrie!

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) are o veste buna pentru fermierii care nu au reusit sa depuna cereri pentru ajutorul de stat alocat pentru prima impadurire. A fost anuntata prelungirea sesiunii de depunere a cererilor de sprijin pentru Schema de ajutor de stat ”Sprijin pentru prima impadurire si crearea de suprafete impadurite”, aferenta Submasurii 8.1 „Impaduriri si crearea de suprafete impadurite”. Termenul se prelungeste pana la data de 17 noiembrie, ora 14:30. Ghidul solicitantului, precum si documentele relevante pentru implementarea Schemei de ajutor de stat “Sprijin pentru prima impadurire si crearea de suprafete impadurite”, sunt publicate pe pagina de internet a APIA, www.apia.org.ro, la sectiunea dedicata masurilor delegate din PNDR.

Masura nu este usor de pus in practica dar odata realizata fermierii primesc inapoi banii investiti pentru lucrari, pe care initial ii suporta din propriul buzunar, dar beneficiaza timp de 12 ani de ajutor de stat pentru intretinerea suprafetelor impadurite!

Pentru a putea beneficia de sprijin in cadrul schemei de ajutor de stat „Sprijin pentru prima impadurire si crearea de suprafete impadurite” potentialul beneficiar depune o cerere de sprijin la Centrul Judetean APIA. Important de stiut insa este ca inainte de depunerea cererii de sprijin solicitantul trebuie sa parcurga etapele de identificare a suprafetelor care urmeaza a fi impadurite si de elaborare a proiectului tehnic de impadurire.

sursa: agrointel.ro

Lasa un comentariu