ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Jul 6, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

199

A aparut numarul din decembrie al revistei “Sanatatea plantelor”

Untitled-1De curand, a aparut numarul 199 al revistei “Sanatatea plantelor”, in care veti putea gasi o multime de informatii despre tratamentele fitosanitare la diverse culturi agricole, recomandari de sezon, interviuri, dar si numeroase articole realizate de specialisti in domeniu. Mai mult, puteti citi ce sfaturi ofera expertii despre: “Daunatorii din depozit”, “Problema soarecilor de camp”, “Indici de calitate ai rasadurilor”, “Pastrarea si depozitarea cartofilor”, “Moniliozele sau putregaiul fructelor”, “Tehnologia culturii ardeiului in solar”, “Daunatorii de carantina  ai cartofului“, dar si multe alte subiecte si noutati din domeniul agricol.

Pentru aceia dintre dumneavoastra, care doriti sa va abonati la revista “Sanatatea plantelor”, o puteti face, fie completand talonul de abonament, care se gaseste pe ultima pagina a revistei, fie intrand pe site-ulwww.sanatateaplantelor.ro, la rubrica “abonamente”. Un abonament lunar costa 7 lei, insa daca il incheiati pe un an intreg, va costa doar 70 lei.

Totodata, puteti gasi revista si pe una dintre cele mai populare retele de socializare, si anume facebook, unde puteti intra si da like.

Asadar, daca doriti sa fiti la curent cu tot ce inseamna protectia plantelor, nu ezitati sa rasfoiti revista sau sa intrati pe site-ul www.sanatateaplantelor.ro.

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu