ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Oct 17, 2019
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

196

A aparut noul numar al revistei “Sanatatea plantelor”

Untitled-1Zilele trecute, a aparut numarul 196 al revistei “Sanatatea plantelor”. In paginile revistei veti gasi o serie de informatii despre tratamentele fitosanitare la diverse culturi agricole, recomandari de sezon, dar si numeroase articole realizate de specialisti in domeniu. Mai mult, puteti citi ce sfaturi ofera expertii despre “Erbicidarea din toamna cu Rival 75 GD”, “Mare atentie la daunatorii cerealelor”, “Luna octombrie in cultura mare”, “Lucrari de toamna in legumicultura”, “Sfaturi practice pentru recoltatul cartofului”, “Idei pentru a avea o gradina vesnic verde”, dar si multe alte subiecte si noutati din domeniul agricol.

Pentru cei dintre dumneavoastra care doriti sa va abonati la revista “Sanatatea plantelor”, o puteti face, fie completand talonul de abonament, care se gaseste pe ultima pagina a revistei, fie intrand pe site-ul www.sanatateaplantelor.ro, la rubrica “Abonamente”. Un abonament lunar costa 7 lei, insa daca il faceti pe un an intreg, va costa doar 70 lei.

Totodata, puteti gasi revista si pe una dintre cele mai populare retele de socializare, si anume facebook, unde puteti intra si da like.

Asadar, daca doriti sa fiti la curent cu tot ce inseamna protectia plantelor, nu ezitati sa rasfoiti revista sau sa intrati pe site-ul www.sanatateaplantelor.ro.

Lasa un comentariu