ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Sep 29, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

198

A aparut noul numar al revistei “Sanatatea plantelor”

Untitled-1Astazi, a aparut numarul 198 al revistei “Sanatatea plantelor”. In paginile acestui numar veti gasi o multime de informatii despre tratamentele fitosanitare la diverse culturi agricole, recomandari de sezon, dar si numeroase articole realizate de specialisti in domeniu. Mai mult, puteti citi ce sfaturi ofera expertii despre: “Musca de Hessa”, “Tehnologia de producere a rasadurilor”, “Un alt patogen al cartofului”, “Alegerea hibrizilor si a soiurilor de legume”, “Musculita asiatica a fructelor”, “Tratamente cu produse cuprice, utile in vii si livezi”, dar si multe alte subiecte si noutati din domeniul agricol.

Pentru aceia dintre dumneavoastra, care doriti sa va abonati la revista “Sanatatea plantelor”, o puteti face, fie completand talonul de abonament, care se gaseste pe ultima pagina a revistei, fie intrand pe site-ulwww.sanatateaplantelor.ro, la rubrica “abonamente”. Un abonament lunar costa 7 lei, insa daca il incheiati pe un an intreg, va costa doar 70 lei.

Totodata, puteti gasi revista si pe una dintre cele mai populare retele de socializare, si anume facebook, unde puteti intra si da like.

Asadar, daca doriti sa fiti la curent cu tot ce inseamna protectia plantelor, nu ezitati sa rasfoiti revista sau sa intrati pe site-ul www.sanatateaplantelor.ro.

Castigatorii concursului “Newsletter-ul 1000”, vor primi in decursul saptamanii viitoare acest nou numar aparut.

 

Lasa un comentariu