ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Jul 10, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Porumb Culcat

Apar modifcari pentru fermierii calamitati in 2014

porumb culcatFermierii calamitati in 2014 care vor sa obtina despagubiri de la stat trebuie sa detina proces-verbal de constatare a pagubelor produse.

Astfel, potrivit unui proiect de hotarare pentru modificarea HG nr. 865/2014 privind aprobarea schemei „Ajutoare de minimis pentru compensarea efectelor fenomenelor hidrometeorologice manifestate in perioada ianuarie-august 2014 care se acorda in agricultura, in sectorul vegetal”, publicat pe pagina de internet a Ministerului Agriculturii, criteriile cumulative de eligibilitate, in cazul intreprinderilor, se modifica. Mai exact, acestea trebuie sa detina proces-verbal de constatare a pagubelor produse, intocmit de comisiile locale pentru situatii de urgenta/comisia judeteana alcatuita din specialisti pentru evaluarea pagubelor produse in urma fenomenelor hidrometeorologice periculoase, constituite potrivit legii.

Totodata, se modifica lista suprafetelor de culturi agricole si plantatii pomicole, viticole afectate de fenomenele hidrometeorologice manifestate in perioada ianuarie-august 2014, pentru care se vor acorda despagubiri.

sursa:stiriagricole.ro

Lasa un comentariu