ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 12, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Thumbnail 6 E1527770232697

ALCEDO si-a dat intalnire in Bihor cu fermierii iscusiti de pe nord-vest!

Ieri, in prezenta a peste 250 de fermieri, autoritati, dar si furnizori, ALCEDO, impreuna cu fermierul Istvan Papp, de la Valkapa SRL, in calitate de organizatori, au deschis larg portile fermei din Curtuiseni, Bihor, aducand in fata celor prezenti imaginea unor culturi bogate, iscusite si atent  pregatite.

La culturile de toamna, fermierii au putut admira: 8 soiuri de grau, aflate in portofoliul de “Seminte iscusite” de la ALCEDO, alaturi de 10 soiuri de grau si orz de la Probstdorfer, dar si hibrizi de rapita de la RAGT, 7 la numar, printre care si Trezzor, aflat si el in portofoliul de “Seminte iscusite” de la ALCEDO. La culturile de primavara au fost prezentate loturile cu hibrizii de floarea-soarelui de la Nuseed, si ele selectionate in portofoliul de “Seminte iscusite”. Culturile au impresionat prin vitalitate, dar si prin potentialul productiv ridicat.

Informatiile tehnice despre soiurile testate si tehnologia aplicata in camp au fost oferite fermierilor de catre Vicentiu Cremeneanu- presedinte ALCEDO si Iuliu Katona – director de vanzari. Pachetele tehnologice de grau, rapita si floarea-soarelui, au fost printre subiectele pe care cei doi specialisti de la ALCEDO le-au expus celor prezenti.

Ferma Valkapa SRL detine 617 hectare, cultivate cu grau, porumb, floarea-soarelui, rapita si soia.

revista Sanatatea plantelor

Lasa un comentariu