ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 3, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Cop.210

A aparut un nou numar al revistei „Sanatatea plantelor“

Untitled-1Zilele trecute a aparut numarul 210 din noiembrie al revistei „Sanatatea plantelor“, in care veti putea gasi o multime de informatii despre tratamentele fitosanitare la diverse culturi agricole, recomandari de sezon, dar si numeroase articole realizate de specialisti in domeniu. Mai mult, puteti citi ce sfaturi ofera expertii despre: „Ferilizarea graului”, “Combaterea bolilor din spatiile protejate”, “Care sunt pericolele pe care le ascund micotoxinele”, “Bolile trifoiului”, „Ce produse puteti utiliza pentru tratamentele la pomi si vita de vie”, dar si multe alte subiecte si noutati din domeniul agricol.

Pentru aceia dintre dumneavoastra, care doriti sa va abonati la revista „Sanatatea plantelor“, o puteti face, fie completand talonul de abonament, care se gaseste pe ultima pagina a revistei, fie intrand pe site-ul www.sanatateaplantelor.ro, la rubrica „abonamente“. Un abonament lunar costa 7 lei, insa daca il incheiati pe un an intreg, va costa doar 70 lei.

Totodata, puteti gasi revista si pe una dintre cele mai populare retele de socializare, si anume facebook, unde puteti intra si da like.

Asadar, daca doriti sa fiti la curent cu tot ce inseamna protectia plantelor, nu ezitati sa rasfoiti revista sau sa intrati pe site-ul www.sanatateaplantelor.ro.

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu