ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Apr 10, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Soia 2

5 soiuri de soia, in portofoliul de “SEMINTE ISCUSITE” de la ALCEDO, pentru campania de primavara!

Soia fiind o cultura profitabila i-a determinat in ultimii ani pe fermieri sa o cultive din ce in ce mai mult, date fiind multiplele sale avantaje si intrebuintari. Astazi, va aducem in atentie, pentru campania de primavara 5 soiuri de soia, pe care le gasiti in portofoliul de “SEMINTE ISCUSITE” de la ALCEDO, si anume: RGT SPEEDA (RAGT), ES PALLADOR si ES MENTOR (EURALIS), ANGELICA (DONAU SAAT), FELIX (SCDA TURDA).
Ca si insusiri fiziologice, aceste soiuri de soia prezinta un excelent potential de productie, vigoare buna la pornirea in vegetatie, continut bun de proteina, rezistenta foarte buna la anumite boli, dar si daunatori, etc. Semintele de soia sunt tratate cu inoculantul HiCoat Super Soy, ce contine Bradyrhizobium japonicum (bacterii fixatoare de azot atmosferic), asigurand cantitatea de azot necesara culturilor de soia.
Pentru a afla mai multe detalii despre aceste soiuri de soia, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/ 
Echipa ALCEDO

 

Lasa un comentariu