ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 5, 2021
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Bani Lei Romanesti

15 mai 2014, ultima zi de depunere a cererilor de plata pe suprafata

Bani-lei-romanesti15 mai 2014, ultima zi de depunere a cererilor de plata pe suprafata 695.723 de cereri de plata, pentru o suprafata de aproximativ 4 milioane hectare, au fost depuse in perioada 3 martie–28 aprilie 2014, in cadrul Campaniei de primire a cererilor de plata pe suprafata, a anuntat Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).

Pentru a beneficia de sprijinul financiar pe suprafata, fermierii trebuie sa depuna la Centrele APIA, in intervalul 3 martie-15 mai 2014, o singura cerere de plata. Pentru depunerea cererilor de plata incepand cu data de 16 mai se vor aplica penalitati de 1% pentru fiecare zi lucratoare de intarziere. Dupa data de 9  iunie 2014 cererea de sprijin nu mai este admisa la calcul.

APIA invita fermierii care nu au mai beneficiat de aceasta schema de sprijin sa depuna cerere la centrul judetean sau local la care sunt arondati, iar actualii fermieri beneficiari sa depuna cerere conform invitatiei primite/programarii afisate la centrele APIA.

sursa: apia.org.ro

Vrei să primești astfel de știri direct pe e-mail?Alcedo te ține la curent zilnic cu cele mai noi informații tehnice, economice și juridice din domeniul agricol.

Lasa un comentariu

Lucrezi în domeniul agricol? E important să fii informat la zi !