ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Oct 1, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Nuprid Al 200 SC2

Protejati-va legumele de daunatori folosind Nuprid Al 200 SC

Nuprid-Al-200-SCIn aceasta perioada, culturile legumicole (cartof, tomate, castraveti) pot fi atacate de diferiti daunatori, ce va pun in pericol productia. Astfel, la cartofi- Gandacul din Colorado, la tomate- paduchele solanaceelor, tripsul comun, iar la castraveti, atat paduchele verde cat si tripsul comun. Pentru a nu va confrunta cu acesti daunatori, va prezentam astazi, un insecticid eficient, si anume, Nuprid Al 200 SC. Acest insecticid este foarte bine absorbit prin frunze si radacini, asigurand plantei o foarte buna protectie fata de acesti daunatori. Nuprid Al 200 SC poate fi folosit astfel: la cartof pentru Gandacul din Colorado, in doza de 0,25-0,3 l/ha, la tomate camp pentru tripsul comun 0,75 l/ha, pentru paduchele solanaceelor 0,4 l/ha. De asemenea, pentru tomate in sere si solarii, pentru molia miniera a frunzelor si fructelor de tomate, insecticidul se utilizeaza in doza de 1 l/ha si pentru musculita alba 0,75 l/ha. La castraveti in concentratie de 0,05% pentru combaterea paduchelui verde al castravetilor. Tot la castraveti, pentru a combate tripsul comun si musculita alba de sera puteti folosi Nuprid Al 200 SC in doza de 0,75 l/ha.

Este bine de retinut ca, in functie de cultura si de conditiile fitosanitare, Nuprid Al 200 SC poate fi aplicat in amestec cu fungicide pentru combaterea bolilor, dar si cu fertilizanti foliari, cum sunt Microfert-U si Microfert-Fer.

Avand in vedere informatiile furnizate, daca doriti sa achizitionati produsele prezentate sau alte produse de protectia plantelor, va rugam sa luati legatura cu reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra sau sa consultati site-ulwww.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.

 

Lasa un comentariu